Horoscop lunar capricorn

01 February 2017

Ai o luna foarte buna din punct de vedere sentimental, dar trebuie sa stii cum sa profiti de ocaziile pe care astrele ti le scot in cale.

Venus, planeta dragostei, este in zodia Capricon

Venus este in Capricorn in februarie, iar asta iti va aduce optimism si voie buna, noroc si implinire in dragoste. Ceilalti te vor vedea mai atractiva ca niciodata, iar asta te face mai atenta la cum arati. Iti alegi tinutele cu grija si cauti sa fii mai sexy si mai eleganta. Prezenta planetei dragostei in zodia ta iti amplifica senzualitatea si magnetismul si te poate duce in fata dragostei pe care o astepti de multa vreme. In 5 si 6 februarie, cand Luna se alatura planetei Venus, te asteapta o schimbare emotionala puternica, ce poate fi chiar magica. Din a doua parte a lunii, relatiile devin mai practice si esti mai interesata de probleme materiale.

Oportunitati de promovare in cariera

In cariera, februarie va fi o luna buna, vei avea mult noroc si vei simti cat de mare este influenta ta mai ales in prima parte a lunii. Vei avea multe oportunitati pentru promovare sau succes, iar munca in echipa va fi foarte eficienta. De asemenea, in prima parte a lunii vei avea sprijinul planetei Mercur in plan intelectual. Toata luna februarie 2017 este interesanta in termeni financiari si s-ar putea sa ai parte de castiguri suplimentare, neasteptate. Nu vei avea probleme de sanatate majore in perioada care urmeaza. Esti intr-o forma foarte buna, iar mintea ta functioneaza la capacitate maxima. Daca ai probleme de sanatate pe care le-ai ignorat in ultima vreme, ar trebui sa incerci sa le rezolvi. Esti sfatuita sa te relaxezi, sa te bucuri de micile placeri ale vietii. Vei avea si timp pentru munca.

Horoscop
Compatibilitate
Vă recomandăm: