Cauta pe forum
forum / Concursuri Unica.ro / Câştigă trei invitaţii la film, oferite de Hollywood Multiplex! / Câştigă 3 invitaţii la filmul „ The Wolfman”!
|
|||||
|---|---|---|---|---|---|
Pentru a putea fi alături de prietenele tale în Forumul Unica.ro trebuie sa te loghezi sau sa iti creezi un cont!
forum
facebook
twitter
0 ani
49 postari
Dragele noastre,
In aceasta saptamana puteti castiga una dintre cele 3 invitatii pentru doua persoane oferite de Unica.ro si Hollywood Multiplex la filmul „ The Wolfman”.
Pentru aceasta, va invitam sa raspundeti la intrebarea pe care o propunem:
Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ai primit-o?
Câştigătoarele sunt:
raluca_matei75
gabriela_calota
bluenights
Felicitări!
Regulament concurs :
1.Concursul este valabil in perioada 05.02- 11.02.2009. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, dar si pe forum pe 12.02.2009.
2. Invitaţia este valabilă pentru două persoane, in perioada 15.02.2010 -18.02.2010 la orice film aflat in programul cinematografului, cu excepţia titlurilor 3D şi in avanpremieră şi în limita locurilor disponibile.
3. Pentru a intra in posesia invitaţiilor câştigătorul se va prezenta in timp util (cel putin 30 de minute înainte de inceperea fimului ales) la casieria Hollywood Multiplex (mall Vitan), cu actul de identitate.
4. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.20 12 777 se pot actualiza sau şterge datele personale.
postat in: 05.02.2010 - 04:27 PM
Acum 33 zile
52 ani
bucuresti
5 postari
Cel mai frumos a fost cand mi-a declarat ca ma iubeste si m-a intrebat daca vreau sa ne casatorim.....a fost cea mai veridica declaratie de dragoste
postat in: 05.02.2010 - 05:15 PM
Acum 33 zile
31 ani
31 postari
Draga mea, nu puteam sa nu te iubesc!
(o dubla negatie echivalenta cu o afirmatie)
postat in: 05.02.2010 - 07:05 PM
Acum 33 zile
22 ani
Bucuresti
43 postari
Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am primit-o a fost din pacate dupa ce m-am despartit de aceea persoana si cand totul era pierdut, si anume:"M-am intrebat ce e iubirea.....,
si nu am stiut sa raspund....,m-am intrebat de ce te iubesc....si nu am stiut sa raspund
Acum, cand imi dau seama cat de mult inseamna sa iubesti si sa fii iubit, ma gandesc ca nu am putut sa pretuiesc iubirea ce mi-ai acordat-o. Te voi iubi toata viata fara a indrazni sa iti cer cel mai marunt gest de iubire!"
postat in: 05.02.2010 - 09:15 PM
Acum 33 zile
26 ani
21 postari
Hmm...atunci cand mi-a dedicat ,prin statia dj-ului,ce simte pt.mine. Nici macar nu stiam ca va veni in club...a fost prima data cand si-a recunoscut sentimentele si ma bucur ca a facut-o in gura mare:P
).Mesajul a fost un simplu ''te iubesc''.De fapt nici nu trebuie mai mult 
postat in: 05.02.2010 - 11:20 PM
Acum 33 zile
24 ani
bucuresti
9 postari
Eu zilnic am parte de declaratii de dragoste. Si nu ma refer neaparat la cuvintele"te iubesc", ci la micile gesturi pe care iubitul meu le face zilnic demonstrandu-mi cat de mult ma iubeste. In asta consta dragostea adevarata.
postat in: 06.02.2010 - 10:41 AM
Acum 33 zile
24 ani
31 postari
" De la pamant la soare tu esti iubirea mea cea mare, iar de la soare la pamant tu esti ce am mai sfant! "
postat in: 06.02.2010 - 01:36 PM
Acum 32 zile
26 ani
15 postari
cea mai frumoasa declaratie pe care am primit-o este din melodia "ai sa intelegi" - monica si papa jr. si suna cam asa " barbatii iti vor spune multe, / ca te iubesc si cum si cat/ vor spune mai frumos ca mine/ insa nu te vor iubi atat" ...a fost o declaratie facuta la despartire, si acum cand ne-am reintalnit, oarecum intamplator, dupa 6 ani, am citit in privirea lui cat de adevarat a fost ceea ce a spus atunci
postat in: 06.02.2010 - 02:52 PM
Acum 32 zile
26 ani
Bucuresti
2241 postari
Nu a exista un moment 'oficial' in care sa fie facuta declaratia. Dar, pe parcurs, au fost momente foarte frumoase, care au insemnat mult: am primit cateva din melodiile la care el tinea mult (si mie mi-au placut si le ascultam cu drag fiindca erau de la el), apoi la un moment dat intr-un mesaj in semn de multumire pentru ceva ce-i trimisesem fiindca stiam ca il interesa subiectul am primit:

Copilaresc? Nu. Ci foarte dulce!
postat in: 06.02.2010 - 03:31 PM
Acum 32 zile
29 ani
1 postare
Sa va spun cum suna cerereain casatorie "Mi-as dori ca aceasta zi sa fie prima dintr-un lung sir de zile dedicate iubirii, pe care sa le traim impreuna…"
postat in: 06.02.2010 - 07:55 PM
Acum 32 zile