Cauta pe forum
Top useri azi
forum / Concursuri Unica.ro / Câştigă cărţi oferite de Editura Nemira / Câştigă 3 cărţi „Cealaltă faţă a sexului” !
|
|||||
|---|---|---|---|---|---|
Pentru a putea fi alături de prietenele tale în Forumul Unica.ro trebuie sa te loghezi sau sa iti creezi un cont!
forum
facebook
twitter
0 ani
156 postari
Dragele noastre,
Săptămâna aceasta puteţi câştiga una dintre cele trei cărţi oferite de editura Nemira.
Editura Nemira vă propune cartea „Cealaltă faţă a sexului” de Valerie Tasso, este o lucrare scandalos de elegantă şi salbatic de incorecta, o scriitura incomod de inteligentă care are o autoare libertină, cu vocaţie de anarhistă şi, de ce nu, un pic depravată…
Pentru a participa la concurs, vă invităm să răspundeţi la întrebarea:
" Iubirea tine cont de varsta?"Argumenteaza-ti raspunsul cat mai original si poti fi una dintre cele 3 castigatoare.
Câştigătoarele sunt:
anuska_d30
mujghy
raduleasca
Pentru a intra în posesia premiilor vă rugăm să ne trimiteţi un mail cu datele de contact la adresa contact@unica.ro. Specificaţi în subiectul mailului: Concurs Nemira.
Regulamentul concursului:
1. Concursul este valabil în perioada 08 - 15 februarie.
2. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 15 februarie, atât în pagina de concurs, cât şi pe forum.
3. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi de asemenea eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.20 12 777 se pot actualiza sau şterge datele personale.
postat in: 08.02.2010 - 06:25 PM
Acum 172 zile
18 ani
Brasov
1 postare
O prima regula este accea ca "in iubire nu exista reguli" iar la baza unei relatii sta comunicarea, faptul ca ambii parteneri au cam aceleasi aspiratii, hobby-uri si de asemenea se completeaza reciproc. Consider ca o relatie dintre doua persoane, cu o diferenta de varsta de 20-30 de ani est ceva ciudat dar nu este exclus. Oricine poate iubi, la orice varsta si nu stii niciodata cand apare acea iubire care nu iti da pace si mai ales pentru cine!
postat in: 08.02.2010 - 06:55 PM
Acum 172 zile
25 ani
Pitesti
5 postari
Iubirea nu tine niciodata cont de varsta,si avem exemple care le stie toata lumea,Monica si Irinel e un exemplu viu.
postat in: 08.02.2010 - 08:13 PM
Acum 172 zile
39 ani
CLUJ-NAPOCA
54 postari
Posibil ca peste 20 de ani sa-mi schimb parerea, dar pana acum, cand ma indrept catre 40, spun cu fermitate ca iubirea nu tine cont de varsta. Sigur, la 20 de ani e dragoste la prima vedere, dupa 30 e marea dragoste, iar dupa 40 va spun la momentul respectiv, pentru a nu vorbi in necunostinta de cauza.
postat in: 08.02.2010 - 08:46 PM
Acum 172 zile
27 ani
Dirlos
9 postari
Categoric NU - iubirea nu tine cont de varsta! De ce? Pentru ca varsta tine de partea fizica a noastra, pe cand iubirea este latura psihica, emotionala. Fizicul si psihicul alcatuiesc un tot unitar care raspunde anumitor stimuli fizic dar gandul, sufletul, constiinta, sufletul, oricum am numi aceasta latura a psihicului comanda in tot ceea ce tine de relatiile interumane. Deci, fiind doua lucruri total diferite nu se pot influenta intre ele!
postat in: 08.02.2010 - 09:41 PM
Acum 172 zile
24 ani
bucuresti
14 postari
O vorba din popor spune ca dragostea n-are varsta.Iubirea nu tine cont de varsta. Un om cand iubeste devine mai tolerant,devine mai bun ,mai frumos sufleteste si noi toti ar trebui sa fim vesnic indragostiti.
postat in: 09.02.2010 - 09:30 AM
Acum 171 zile
25 ani
56 postari
Iubirea nu tine cont de varsta, dar asta este valabil doar pentru cei care au si tarie de caracter, pentru cei care sunt puternici...sufleteste si care au cu adevarat incredere in ceea ce simt, pentru ca oamenii mai putin increzatori in fortele lor proprii se lasa influentati de prejudecati si de barfele celor din jur si renunta chiar si la o astfel de iubire numai pentru a nu se simti acuzati de oamenii asa-zis " normali".
postat in: 09.02.2010 - 09:58 AM
Acum 171 zile
25 ani
Baia Mare
26 postari
DA! Iubirea tine cont de varsta. Si o zic din proprie experienta.Eu am avut o relatie cu o persoana mult mai invarsta ca si mine.Bineinteles caci inceputul relatie a fost doar zahar si miere ca orice relatie la inceput.Pe urma se vedea si ne afecta fffoarte mult diferenta de varsta prin gandirea si indeeile fiecaruia in parte, nu ne puteam intelege aproape pe nici o tema.
postat in: 09.02.2010 - 10:54 AM
Acum 171 zile
25 ani
Sibiu
4 postari
NU iubirea Nu tine cont de varsta, poti iubi la fel de intens si frumos fie ca ai 16 ani, 18 ani, 20 ani sau de ce nu 60 de ani.
Viata fara iubire si fara persoana draga tie este, din punctul meu de vedere, pusie, fara un scop.
Poti iubi la fel de frumos indiferent de varsta. Am vazuta asta la parintii mei, care desi au 60 de ani si sunt impreuna de peste 40 de ani, sunt la fel de fericiti ca in prima zi cand s-au cunoscut, pe langa asta le poti citi in ochii si in gesturi iubirea ce si-o poarta unul altuia.
Deci in conluzie iubirea nu tine cont de varsta.
postat in: 09.02.2010 - 12:18 PM
Acum 171 zile
22 ani
7 postari
Deinde la ce va referiti...daca tine cont de varsta pe care o avem noi ? Categoric nu. Sunt convinsa ca ma pot indragosti chiar si la 80 de ani ! Daca va referiti la varsta dintre cei doi...e discutabil. Poate un barbat de 50 de ani sa iubeasca la nebunie o femeie de 25 de ani, dar vice-versa mai rar. Cred ca din punctul acesta de vedere iubirea mai tine cont de varsta.
Va pup cu drag!
postat in: 09.02.2010 - 01:00 PM
Acum 171 zile