Cum să îți faci singură o coafură perfectă pentru Paște

Agitația tipică sărbătorilor pascale te-a împiedicat să îți faci din timp o programare la salon, dar ca să nu rămâi nearanjată în aceste zile importante, ți-am pregătit câteva ponturi despre cum să îți faci singură o coafură de Paște.

Citește și: Ce tunsoare să adopți în funcție de forma feței tale.

Ziua de Paște se apropie cu pași repezi și tu vrei să arăți minunat! Dacă nu ai timp să te mai programezi la salon, iată câteva ponturi de la specialist pentru a-ți realiza singură, acasă o coafură potrivită pentru sărbătorile pascale.

Citește și: Cum îngrijești un păr blond.

 

  1. În primul rând, parul trebuie să fie proaspăt spălat. O coafura reușită nu poate fi realizată dacă părul are produs de styling de la coafura precedentă, avertizează hairstylistul Cristi Pascu.
  2. Folosește un produs de styling potrivit tipului tau de păr. Recomandarea noastră este să folosești produse pe care deja le-ai testat și despre care știi sigur că sunt făcute pentru tipul tău de păr. „Nu face experimente atunci când nu poți deține controlul. De exemplu, dacă ai părul fin, folosește spuma pentru păr fin pe care deja ai testat-o și nu altceva“, explică hairstylistul.
  3. Apelează la metoda de coafat potrivită părului tău. Dacă ai părul fin, atunci ține-l pe clipsuri sau bigudiuri mai mult timp pentru a căpăta volum și o coafură care să dureze.
  4. Alege un produs de finisaj potrivit coafurii pe care vrei să o obții. Nu opta pentru un fixativ prea puternic pentru a nu îmbâcsi părul, dar nici pentru unul lejer, pentru că nu va susține coafura decât foarte puțin timp.
  5. Optează pentru o coafură potrivită locului unde vei merge. Dacă mergi la o petrecere într-o locație pretențioasă, alege un coc sau prinde-ți părul lejer. Ține cont ca umiditatea aerului îți poate strica coafura, spune Cristi Pascu. Părul va absorbi umiditatea, iar coafura se va lăsa.

Foto: 123rf

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm:
?>