7 tehnici de masturbare inedite

Sesiunile rapide de masturbare încununate cu mult râvnitul orgasm nu-ţi arată calea către plăcerea sublimă, ci drumul cel mai scurt către climax. Atunci când se masturbează…
… o femeie se poate priva de plăceri nebănuite, alegând să meargă direct la ţintă. Chiar şi în cazul masturbării poate interveni rutina şi senzaţia că ai aflat totul.

Aşadar, e momentul pentru o schimbare! Joacă-te cu propria sexualitate şi erogenitate, ţinând seama de următoarele tehnici de masturbare inedite!

Invită-l pe iubitul tău în sesiunea de masturbare

De una singură nu mai e ce-a fost? Roagă-l pe iubitul tău să te privească. Foloseşte vibratorul şi mimează un act sexual exact aşa cum îl preferi. Iubitul tău va lua notiţe, aşa că investiţia este de viitor.

Priveşte-te în timp ce te masturbezi

Achiziţionează o oglindă şi pune-o într-un loc strategic. În timp ce te masturbezi, urmăreşte-te în oglindă. Niciun om nu este conştient de felul în care arată în momentele fierbinţi. Imaginea din oglindă te va surprinde cu siguranţă! Te vei vedea cu alţi ochi, iar adrenalina va funcţiona ca un afrodisiac.

Pentru o senzaţie unică uită-te în ochii tăi în timpul orgasmului… fără să-ţi pese de narcisismul momentului.

Nu trece peste preludiul masturbării

Majoritatea consideră masturbarea un preludiu. Ei bine, dacă eşti doar tu cu tine tratează masturbarea ca pe actul final.

Cum te poţi seduce?

Îmbracă-te într-o lenjerie sexy, aprinde lumânări parfumate şi pune la îndemână toate jucăriile sexuale cu care vrei să te răsfeţi. Pe lângă vibrator, testează-ţi simţurile şi atinge-te folosind un şirag de perle, mănuşi de piele sau o eşarfă de mătase.

Atingerile pot viza şi alte zone erogene pe lângă cea genitală. Dacă foloseşti un vibrator, tachinează-te cu el, nu-l duce direct la ţintă.

Încearcă şi o formă de preludiu neconvenţională. Ia laptopul, aşează-te într-o poziţie confortabilă, imaginează-ţi o fantezie sexuală şi… tastează. Pe măsură ce scrii, simţurile tale se trezesc, iar experienţa devine una deosebit de erotică.

Schimbă poziţia şi în timpul masturbării

De regulă avem o poziţie preferată atunci când ne masturbăm aşa că tindem să o folosim de fiecare dată. Nu şi acum. Te poţi atinge stând în genunchi, cu picioarele depărtate sau stând chiar în picioare! Foloseşte-te de orice mobilier, iar poziţia aleasă va fi una inedită, dar şi confortabilă.

Nu mai amâna căutarea punctului G

Unele femei se limitează la atingerea clitorisului, în timp ce altele se stimulează şi vaginal. Dar câte dintre femei îşi localizează punctul G şi se bucură de senzaţiile de plăcere? Merită să încerci şi tu stimularea punctului G în timpul masturbării.

Provoacă-ţi orgasmul cu tot corpul

Acoperă cât mai multe zone erogene în timp ce te atingi. Totuşi, nu lăsa mâinile să facă toată treaba. Vei obosi mai repede  decât ţi-ai dori. Pentru a evita acest lucru, mişcă-ţi şoldurile, ridică zona pelvisului de la sol şi încordează-ţi muşchii vaginului. Astfel tot corpul contribuie la producerea plăcerii.

Foto: Shutterstock

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: