Poziţii sexuale pentru ejaculare feminină

Şi femeile ejaculează în timpul orgasmului, dar doar atunci când punctul G a fost stimulat cum trebuie. Ejacularea se produce prin eliminarea unui lichid incolor prin uretră,…
… care nu este urină, ci un produs asemănător spermei, care provine de la glandele Skene, denumite şi prostata feminină. În momentul eliberării lichidului, simţi o altfel de senzaţie decât aceea că urinezi. Ejacularea feminină este însoţită de o plăcere deosebit de intensă, care te înmoaie. Practic, experimentezi senzaţiile unui orgasm tipic masculin.

Pentru a cunoaşte şi tu orgasmul însoţit de ejaculare, nu trebuie decât să ştii care sunt poziţiile sexuale şi mişcările care stimulează punctul G, astfel încât să se declanşeze şi ejacularea în timpul orgasmului.

Iată cinci poziţii sexuale care declanşează ejacularea feminină!

1. Cea mai bună poziţie din care poate ejacula o femeie este poziţia misionarului, cu picioarele pe umerii bărbatului. Practic, îţi ridici pelvisul atât de mult, încât el îţi stimulează foarte intens punctul G cu penisul. Poziţia îţi permite să îţi atingi clitorisul. Roagă pe iubitul tău să se aplece peste tine şi să facă mişcări scurte de penetrare pe un ritm constant, pentru a te face să ejaculezi.

2. O altă poziţie care îţi stimulează cum trebuie punctul G este cea în care te aşezi pe o masă, cu tălpile sprijinite de marginea ei, iar iubitul tău stă în picioare în faţa ta. Roagă-l să te strângă de şolduri şi să dicteze el mişcările. Tu nu trebuie decât să te apleci un pic pe spate, sprijinindu-te în mâini, pentru a obţine unghiul potrivit de penetrare.

3. Cea mai comună poziţie în care femeile învaţă să ejaculeze este cea în care ambii parteneri stau în picioare, ea cu spatele la el şi uşor aplecată în faţă, eventual sprijinindu-se cu mânile de ceva. Astfel, muşchii tăi vaginali stau strânşi, iar iubitul tău are un unghi de penetrare, care îi permite să apese cu penisul foarte tare pe punctul tău G. În plus, dacă simţi că vrei ca ejacularea să se petreacă fără să fii penetrată, din această poziţie te poţi retrage repede, pentru ca ejacularea să se producă.

4. Uneori ejacularea tinde să se producă din orice poziţie, dacă partenerul tău este abil şi te poate penetra foarte repede. O poziţie care îi dă libertate de mişcare este cea în care stai deasupra lui şi aplecată cu totul peste el. El te poate apuca cu mâinile de şolduri şi poate să te penetreze cu suficientă rapiditate, astfel încât punctul tău G să fie stimulat până la ejaculare.

5. O altă poziţie care are mari şanse să declanşeze ejaculare feminină este doggie style, doar că nu te sprijni în mâini şi în picioare, ci te apleci cu piepul pe suprafaţa patului. Astfel, vaginul tău este orientat în jos. Când iubitul te penetrează, ar trebui să aibă bazinul deasupra posteriorului tău şi să te penetreze cu mişcări lente şi circulare.

Află mai multe despre ejacularea feminină şi alte trucuri care să te ajute să o obţii!

Foto: Shutterstock

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: