Filme erotice care îţi redau pofta de sex

Vizionarea unui film poate acţiona precum un afrodisiac, mai ales acum, pe timpul iernii, când primul nostru instinct este să ne tolănim sub plapumă cu telecomanda în mână.
Dacă bărbaţii se uită la scene explicite de sex, pentru femei există filmele erotice, unde personajele sunt încărcate de magnetism sexual şi leagă relaţii controversate, care te ţin cu sufletul la gură.

Iată 6 filme erotice care îţi trezesc instinctele şi îţi redau pofta de sex!

Legături bolnăvicioase

Nu există nicio regulă atunci când te îndrăgosteşti, iar filmul regizat de Tudor Giurgiu te invită să descoperi sentimentul de iubire în cele mai neobişnuite contexte. Kiki este o tânără confuză care se simte atrasă şi de prietena ei, şi de fratele ei.

<object width=”480″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/Ny5210vWsec?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/Ny5210vWsec?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”480″ height=”385″></embed></object>

Vicky Cristina Barcelona

Filmul te invită să descoperi un triunghi amoros plin de pasiune, a cărui distribuţie sigur îţi va creşte pulsul. Javier Bardem este irezistibil în rolul de pictor care reuşeşte să seducă două bune prietene venite în Spania, în vacanţă (n.r. Scarlett Johansson şi Rebecca Hall). Lucrurile se complică şi mai mult atunci când iubita lui nevrotică apare în peisaj, interpretată de Penelope Cruz.

<object width=”480″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/39PuFOTjtk8?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/39PuFOTjtk8?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”480″ height=”385″></embed></object>
The reader

Kate Winslet ne-a obişnuit cu rolurile sale provocatoare, care transcend normele sociale: rolul din “Titanic” sau cel din “A revolutionary road”. Totuşi, ne lasă fără răsuflare în filmul “The Reader”, rol pentru care a obţinut şi o nominalizare la Oscar. Interpretează rolul unei femei care începe o aventură amoroasă cu un bărbat de două ori mai tânăr decât ea, după care dispare complet din viaţa lui şi reapare într-un context cu totul neaşteptat.

<object width=”480″ height=”385″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/EBg1IBivcbk?fs=1&amp;hl=en_US”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/EBg1IBivcbk?fs=1&amp;hl=en_US” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”480″ height=”385″></embed></object>

Iată 10 filme contra depresiei de început de an.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: