3 trucuri simple pentru un ten luminos

Toate femeile visează la tenul acela luminos, sănătos și fără probleme. Putem avea acel ten, nu trebuie să rămână la stadiul de vis frumos și nerealizabil.

După vârsta de 20 de ani, procesul de înlocuire a celulelor moarte începe să scadă și în afară de asta, majoritatea femeilor nu dorm suficient, se expun la soare fără protecție solară și nu au o dietă corespunzătoare. Toate aceste fenomene duc la un ten tern, fără strălucire și cu riduri precoce.

3 trucuri pentru un ten luminos

  • Curățare dublă

Toate femeile trebuie să-și curețe tenul înainte de culcare. Pentru un ten bine curățat folosește curățarea dublă. Întâi demachiază-te cu apa micelară sau laptele demachiant pentru a înlătura machiajul și praful de pe față apoi spală tenul cu o soluție spumantă de curățare. Poți folosi orice spumă de curățare potrivită tenului tău.

  • Exfolierea

Pierdem circa 50 de milioane de celule zilnic și fără un pic de efort, acestea rămân pe suprafața pielii dând aspectul unui ten obosit și fără strălucire.

Exfolierea te va ajuta să îndepărtezi aceste celule moarte și va ajuta la pătrunderea cremelor și serurilor.

Dacă tenul tău nu este sensibil, poți încerca și exfolierea chimică, dar numai după o vizită la medicul dermatolog.

  • Masajul

Nu costă nimic și are efecte uimitoare! Masajul îmbunătățește circulația sângelui la nivel local și tonifică pielea.  În plus, e foarte relaxant. Ai grijă ca mișcările de masaj să fie întotdeauna ascendente.

Sursa foto 123rf

Citește și Cum să îți protejezi tenul de razele nocive ale soarelui

Citește și Cum să obții o culoare uniformă a tenului

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm:
?>